Ανακοινώθηκαν προσλήψεις στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered
Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικά δέκα (10) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, από 29/10/2015 μέχρι 28/12/2015 , προκειμένου να εκτελεστούν έργα διευθέτησης ποταμών και χειμάρρων, καθαρισμού αυλακών, ρεμάτων και χειμάρρων, καθώς και των χαντακιών αποστράγγισης και συγκομιδής όμβριων υδάτων του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας.
Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη Δ/νση Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Αιτωλ/νίας (Τμήμα Προσωπικού & Μισθοδοσίας, Διοικητήριο, Μεσολόγγι-Τ.Κ. 302 00) εντός εύλογης προθεσμίας και όχι πέραν των πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας, επισυνάπτοντας τα σχετικά δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα προσόντα:
1. Αίτηση, στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται, εκτός από τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.
2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών
3. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν καταδικαστεί
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
5. Φωτοτυπία ταυτότητας
6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στο Φορέα μέσα στο 12μηνο.
7. Ακριβές αντίγραφο της σχετικής άδειας (όπου απαιτείται)
Η παρούσα να αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και να συνταχθεί πρακτικό ανάρτησης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

DW: Γιατί οι καταναλωτές προτιμούν ιδιωτικές ετικέτες

Η εκτόξευση τιμών στα τρόφιμα έστρεψε τους περισσότερους σε ιδιωτικές ετικέτες. Καθίστανται περιττά τα επώνυμα …