Δήμος προκήρυξε 4 θέσεις εργασίας

mousikes_skines_2012-600_231297_2Z1F33
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής απασχόλησης (με ωριαία αποζημίωση) διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μήνες, δασκάλους μουσικής και δασκάλους καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, συνολικά τεσσάρων (04) ατόμων
-ΠΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ (1) ,
-ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ(1),
-ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΠΙΑΝΟΥ(1),
-ΤΕ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ(1), στο Ωδείο του ΝΠΔΔ από την υπογραφή της σύμβασης μέχρι οκτώ μηνες που εδρεύει στα Σέρβια.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά: -Βιογραφικό σημείωμα Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας Βεβαίωση προϋπηρεσίας σε θέση αντίστοιχης ειδικότητας
-Φωτοαντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος, ή μεταπτυχιακού, ή διδακτορικού τίτλου της ανάλογης ειδικότητας, ιδρύματος της ημεδαπής, ή ισότιμου αναγνωρισμένου στην Ελλάδα τίτλου της αλλοδαπής ή βεβαίωση σπουδών αναγνωρισμένου φορέα, συνοδευμένα από την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση για τη γνησιότητά τους.
-Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι:
α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή,
β) για τους άνδρες έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν νόμιμα απαλλαγεί,
γ) δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007
δ) σε περίπτωση ανεργίας, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είναι άνεργοι μαζί με τη σχετική βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.
ε) εάν έχουν απασχοληθεί τους τελευταίους 12 μήνες στο Δημόσιο, Ν.Π.Δ.Δ. ή Ο.Τ.Α. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση)
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλλει αίτηση μόνο για ένα (1) κωδικό θέσης σύμφωνα με τον κατωτέρω πίνακα.
Υποβολή αίτησης για περισσότερους του ενός (1) κωδικού σημαίνει αυτόματα αποκλεισμός από τη διαδικασία επιλογής.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν μόνο εάν υπάρχει διαθεσιμότητα σπουδαστών στο ειδικό αντικείμενο οργάνου η υποχρεωτικού μαθήματος
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στα γραφεία ΝΠΔΔ Δ.ημου Σερβίων-Βελβεντού από 22/10/2015 και για δέκα (10) ημέρες ημερολογιακές.
Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας. Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για τη διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2464021577 ή 2464023892 καθημερινά
Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ , του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου και στο πρόγραμμα Διαύγεια.
Η περίληψη της παρούσας θα δημοσιευτεί σε δύο (2) ημερήσιες εφημερίδες του Ν. Κοζάνης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Διπλωματικές πηγές ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στο Κυπριακό

Δηλώσεις διπλωματικών πηγών του ΟΗΕ μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γενικό Γραμματέα …