Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Φέρτε πίσω τους 171 απολυμένους του ΟΑΕΔ

syriza.medium

Την άμεση επαναπρόσληψη των 171 υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, που είχαν απολυθεί το 2009 ζητούν από τον υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Παναγιώτη Κουρουμπλή, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ερωτώντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Χρήστος Καραγιαννίδης, Συμεών Μπαλλής, Αϊχαν καρά Γιουσούφ, Αννέτα Καββαδία, Σάκης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σεβαστάκης, Κώστας Μάρκας, Κώστας Μορφίδης, Δημήτρης Ρίζος, Χρήστος Σιμορέλης, Κατερίνα Ιγγλέζη, Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου, Μουσταφά Μουσταφά, Στάθης Γιαννακίδης και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές αναφέρουν ότι οι απολυμένοι αυτή έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις γιατί κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Ακόμη επισημαίνουν ότι η πλειοψηφία τους είναι γυναίκες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (μονογονεϊκές οικογένειες, σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή λοχείας, πάσχουσες από ανίατες ασθένειες) και αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …