Δωρεάν Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας

universal-sign-language-ftr

Η Μονάδα Προσβασιμότητας του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (Επίπεδο 1) για φοιτητές της Σχολής.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει και τα δύο εξάμηνα του 2015-16 και θα υλοποιηθεί από τον πιστοποιημένο κωφό δάσκαλο, κο Νίκο Ίσσαρη, εξειδικευμένο στη διδακτική της Ε.Ν.Γ. Στο τέλος του προγράμματος, θα δοθεί στους φοιτητές βεβαίωση παρακολούθησης.

Το μάθημα θα διδάσκεται κάθε Τρίτη 5-7 μ.μ. στην Αίθουσα του Γυμνού Νυκτός.

Η έναρξη των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου θα γίνει την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται καθημερινά 12:00 – 14:00 από Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την έναρξη των μαθημάτων στο γραφείο της Μονάδας Ακαδημαϊκής Στήριξης και Προσβασιμότητας Φοιτητών με Αναπηρία (Πειραιώς, κάτω από τη σκάλα που οδηγεί στο Κυλικείο). Για την επιλογή των φοιτητών θα ισχύσει σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων μέχρι τη συμπλήρωση 20 θέσεων.  Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός από προπτυχιακούς φοιτητές θα γίνονται δεκτοί, μεταπτυχιακοί, απόφοιτοι, διδάσκοντες και διοικητικοί της Α.Σ.ΚΤ.

Συντονισμός Προγράμματος: Ουρανία Αναστασιάδου

Επικοινωνία:  anasta@otenet.gr  & 6979921655

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …