Θέση γραμματέα στο ΤΕΙ Αθήνας

βιογραφικο

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του ΤΕΙ Αθήνας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτίθεται να συνάψει μία σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με έναν εξωτερικό συνεργάτη με τα παρακάτω προσόντα, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Έναν (1) γραμματέα ΔΕ

Διάρκεια απασχόλησης: Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/10/2016.

Αξιολόγηση προτάσεων

Οι υποβαλλόμενες προτάσεις αξιολογούνται και επιλέγεται εκείνη που πληροί στο σύνολό της και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παραπάνω προσόντα. Πρόταση η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα προσόντα της πρόσκλησης δεν βαθμολογείται και απορρίπτεται.

Υποβολή προτάσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν (ώρες γραφείου 8.00-13.00) ή να αποστείλουν ταχυδρομικά τα ακόλουθα απαραίτητα δικαιολογητικά σε φάκελο με την ένδειξη: «Πρόταση στο πλαίσιο της Πρόσκλησης (αρ. πρωτ.: 5003/15-10-15) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+», μέχρι και τις 30-10-15 στην ακόλουθη διεύθυνση: ΤΕΙ Αθήνας Τμήμα Ερευνητικών Προγραμμάτων, Αγίου Σπυρίδωνος 28 και Μήλου 1 (2ος όροφος), Αιγάλεω, Τ.Κ. 122 43

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • Έντυπο πρότασης
  • Βιογραφικό σημείωμα (με αναφορά στα σχετικά με την παρούσα πρόσκληση προσόντα)
  • Αποδεικτικά τίτλων σπουδών
  • Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας.

Εκτός των ανωτέρω δικαιολογητικών μπορεί να υποβληθεί οποιοδήποτε στοιχείο οι ενδιαφερόμενοι κρίνουν ότι θα συμβάλλει στο να σχηματιστεί μια ολοκληρωμένη εικόνα των ατομικών προσόντων και ικανοτήτων τους.

Η εμπρόθεσμη υποβολή των προτάσεων που θα αποσταλούν ταχυδρομικά αποδεικνύεται από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Υποβολή ενστάσεων

Υποψήφιος ο οποίος επιθυμεί να υποβάλει ένσταση σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, δικαιούται να προσφύγει στην Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού εντός 5 ημερών από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα πρόσβασης στα έγγραφά τους καθώς και σε αυτά των συνυποψηφίων τους κατόπιν γραπτής τους αίτησης και υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 5 του Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ Α’ 45/9.3.1999).

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δε δεσμεύει τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας να συνάψει συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους και δε γεννά δικαιώματα προσδοκίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σκυλακάκης: Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές και γι αυτές πρέπει να πετύχουμε

Ολοκληρώθηκε απόψε η 9η Διάσκεψη Our Ocean Conference που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα στην χώρα …