Κλιμάκωση απεργιών των εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής

megaro-mousikis213_2
Tην Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, θα γίνουν στάσεις εργασίας 12:00-15:00 και 18:00-21:00 και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, 24ωρη απεργία, από το προσωπικό του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, που ακάθεκτο προχωρά σε κλιμάκωση, ως απλήρωτο που παραμένει, μη βλέποντας φως στον ορίζοντα.
Εξέδωσαν και ανακοίνωση ενημερώνοντας για τα όσα καλούνται επί ένα εξάμηνο να αντιμετωπίζουν  με πολύ σοβαρά προβλήματα στην καταβολή των δεδουλευμένων τους, γνωστοποιώντας ότι το λουκέτο για το Μέγαρο είναι πλέον πολύ κοντά ειδικά προς την εκπνοή του έτους.
 «Μετά τις δύο τρίωρες στάσεις εργασίας που έγιναν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου προκειμένου να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό το απόλυτο αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Γενική Συνέλευση του ΣΕΟΜΜΑ αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που δόθηκαν απο την παρούσα αλλά και τις προηγούμενες ηγεσίες του ΥΠ.ΠΟ. Μας προβληματίζει έντονα το γεγονός ότι, τον τελευταίο καιρό, σε συζητήσεις που έχουμε κάνει με αρκετούς πολιτικούς από διάφορες πτέρυγες του κοινοβουλίου, σχεδόν όλοι θεωρούν ότι το πρόβλημα του Μεγάρου έχει… λυθεί !!! »
.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …