Πρόσληψη σχολικών τροχονόμων

sxolikoi-troxonomoi[1]
Προσλήψεις Εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων στις Σχολικές Μονάδες της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Μαραθώνα.
-1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης:μία (1) θέση.
-2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης:μία (1) θέση.
-Δημοτικό Σχολείο Ανατολής: μία (1) θέση.
-Νηπιαγωγείο Ανατολής: μία (1) θέση.
-2ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης: μία (1) θέση.
-1ο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνα: μία (1) θέση.
-2ο Νηπιαγωγείο Μαραθώνα: μία (1) θέση.
-Νηπιαγωγείο Τύμβου: μία (1) θέση.
-Δημοτικό Σχολείο Γραμματικού: μία (1) θέση.
-Νηπιαγωγείο Γραμματικού: μία (1) θέση.
-Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα: μία (1) θέση.
1.Η πρόσληψη θα γίνει από 01/11/2015 έως την λήξη του σχολικού έτους
2. Στην θέση αυτή μπορεί να απασχοληθεί κάθε άτομο, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και τις υποχρεώσεις του και να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:
Α) Να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα.
Β) Να μην έχουν καταδικαστεί και να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα αδίκημα
3. Οι ώρες απασχόλησης είναι: Οι ώρες αυτές που αφορούν την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών προς και από το σχολείο, οι οποίες και μπορεί να αλλάξουν, αν για οποιοδήποτε λόγω τροποποιηθούν οι ώρες λειτουργίας του σχολείου.
4. Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα καταβάλλεται από τη Σχολική Επιτροπή μηνιαία αποζημίωση ύψους 176 ευρώ (για τον μήνα Ιούνιο η αποζημίωση ανέρχεται στο ποσό των 88,00ευρώ) για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α.
5. Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.
6. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ο σχολικός τροχονόμος χρησιμοποιεί φορητή πινακίδα «STOP» και φορά γιλέκο, χρώματος ανοικτού κίτρινου.
Στην εμπρόσθια και οπίσθια όψη του αναγράφεται, σε δύο παράλληλες γραμμές, με κεφαλαία γράμματα, ανεξίτηλου μαύρου χρώματος η φράση «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ».
Το γιλέκο και οι πινακίδες χορηγούνται από το σχολείο.
7. Το άτομο που θα επιλεγεί θα ασκήσει τα καθήκοντά του αφού εκπαιδευτεί κατάλληλα. 8. Θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια επιλογής όπως ανεργία, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κ.ά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 22/10/2015 μέχρι τις 26/10/2015, από τις 9.00 έως τις 12.00 στο γραφείο του Διευθυντή/Προϊστάμενο των παραπάνω Σχολικών Μονάδων προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Αίτηση
2. Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της αρμόδιας ΔΟΥ οικονομικού έτους 2015 και ελείψη αυτού του έτους 2014. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλεται φορολογική δήλωση θα κατατεθεί σχετική βεβαίωση της αρμόδιας ΔΟΥ.
4. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας.
5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
6. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει καταδικαστεί
Η επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα συντάξει το σχετικό πρακτικό θα είναι σύμφωνα με αρ. πρωτ. Φ.11.1/564/Γ1/598/25.6.1999 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. (πρώην ΥΠ.Ε.Π.Θ.) και θα αποτελείται από τους: Δ/ντη Σχολικής Μονάδας Πρόεδρο ΣΕΠΕΔΗΜ Εκπρόσωπο Γονέων
Το τελικό αποτέλεσμα θα επικυρωθεί με απόφαση του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής, η οποία θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Σχολείο.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στις Σχολικές Μονάδες και στο site του Δήμου Μαραθώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις εργάσιμες ημέρες στους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων.
Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παράταση στις χειμερινές εκπτώσεις 2021 έως 31 Μαρτίου 2021

Παράταση στις χειμερινές εκπτώσεις 2021 έως 31 Μαρτίου 2021 Παρατείνονται για ένα μήνα οι χειμερινές …