Απολύσεις αρχαιολόγων στο μετρό Θεσσαλονίκης

aec7c69fe108eded19716fae608ae3e8_L
Τη συμπαράστασή τους στους απολυμένους συναδέλφους τους (και μέλη του ΣΕΚΑ) από το αρχαιολογικό τμήμα του μετρό Θεσσαλονίκης, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους, Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) και ο Σύλλογος Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) .
Ο ΣΕΑ αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «καταδικάζει τις αποφάσεις για απολύσεις του προσωπικού, καθώς το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί» και «απαιτεί την άμεση επίλυση των προβλημάτων και την απρόσκοπτη συνέχιση των αρχαιολογικών εργασιών και του έργου εν γένει», ο δε ΣΕΚΑ θεωρεί «τις απολύσεις που πραγματοποιήθηκαν παράνομες, καθώς παραβιάστηκε ο αρχαιολογικός νόμος βάσει του οποίου η αρχαιολογική υπηρεσία είναι η μόνη αρμόδια για τη διαχείριση του προσωπικού της».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …