Μία πρόσληψη στο Δήμο Περιστερίου

job
Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου στο Δήμο Περιστερίου.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν:
1. Αίτηση στην οποία να αναφέρεται ο κωδικός απασχόλησης και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. 2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών υπάλληλων. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροής στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για κάποιο ποινικό αδίκημα.
Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη. Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποια από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π.Δ. 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιαδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
Αν υπηρετούν ή υπηρέτησαν με οποιαδήποτε ειδικότητα στο Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ και εφόσον εξήλθαν από την υπηρεσία, για ποια αιτία. Ότι έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που αιτούνται.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνουν ότι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή ότι έχουν λάβει νόμιμη απαλλαγή και την αιτία αυτής (για τους άνδρες υποψήφιους).
4. Βιογραφικό σημείωμα.
5. Αντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
6. Ευκρινή φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών.
Οι τίτλοι σπουδών (βασικοί ή μεταπτυχιακοί) που προέρχονται από μουσικά ιδρύματα του εξωτερικού, πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση και να φέρουν αναγνωρισμένη ισοτιμία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. 7. Αποδεικτικά της εργασιακής εμπειρίας.
Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων.
Για όλες τις ειδικότητες η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Ειδικότερα, για τα αναγνωρισμένα από το ΥΠ.ΠΟ.Α. τμήματα, στη βεβαίωση προϋπηρεσίας πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του ΥΠ.ΠΟ.Α..
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσια εφημερίδα και της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Περιστερίου και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.peristeri.gr.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται δεκτές αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία πρωτοκόλλου της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Περιστερίου, Πλ. Δημοκρατίας 1, Τ.Κ.121 34, Περιστέρι Ν.Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 210.57.01.106, 210.57.83.260).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …