Νέο Voucher στον Τουρισμό από τον ΣΕΤΕ-Για 4.000 ανέργους

voucher_tourismou
Προκήρυξη για 4.000 προσλήψεις για άνεργους νέους ηλικίας 18-29 ετών με το νέο πρόγραμμα Voucher στον Τουρισμό θα εκδώσει τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου το Ινστιτούτο ΣΕΤΕ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Η πρώτη αφορά την υποχρέωση όλων όσοι ολοκληρώσουν το ταχύρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης να πιστοποιηθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14024.
Η δεύτερη αφορά τη δημιουργία ενός ενιαίου «πακέτου» εκπαιδευτικού υλικού (ιδιοκτησίας του ΙΝΣΕΤΕ) το οποίο θα είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουν όλοι οι πάροχοι εκπαίδευσης που θα αναλάβουν να καταρτίσουν τους επιλεγέντες.
Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 80 ωρών και διαρκεί περίπου ένα μήνα.
Πρόκειται για τη β φάση του προγράμματος voucher για την κατάρτιση και απασχόληση σε τουριστικά επαγγέλματα συνολικά 8.000 θέσεων που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον επόμενο Μάρτιο.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …