Προκήρυξη ΣΟΧ 42/2015 44 θέσεων στα ΕΛΤΑ

elta_3
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) και η Περιφερειακή Δ/νση Πειραιά & Νήσων Αιγαίου ανακοινώνουν ότι θα προσλάβουν προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων, [έντεκα (11) Δ.Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, τριάντα τριών (33) Δ.Ε. Διανομέων], πλήρους απασχόλησης , χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών], για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής, Κυκλάδων, Σάμου, Δωδεκανήσου, Λέσβου και Χίου.
Ηλικία : Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, από 02-11 -2015 έως και 11-11- 2015 στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α. Ε. - Περιφ/κή Δ/νση Πειραιά & Αιγαίου, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τσαμαδού 23 και Φίλωνος 36, 185 10 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (για την Ανακοίνωση ΣΟΧ 42 /2015), Υπόψιν κ. Όλγας Συμεώνογλου, τηλ. 210-4146106 και 210-4146141 ).
Τα ειδικά τυπικά προσόντα (τίτλοι σπουδών, άδειες οδήγησης), τα κριτήρια κατάταξης, τα δικαιολογητικά που θα υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και οποιεσδήποτε πρόσθετες πληροφορίες, αναφέρονται λεπτομερώς στην ΠΟ/3832/311.31/ 08.10.15
Ανακοίνωση, η οποία θα είναι αναρτημένη στις ανωτέρω Υπηρεσιακές Λειτουργίες καθώς και στο δικτυακό τόπο του ΕΛΤΑ (www.elta-net.gr ) Αναπόσπαστο τμήμα της εν λόγω ανακοίνωσης αποτελεί και το "Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «23-01-2015» το οποίο περιλαμβάνει επισημάνσεις για τα προσόντα, τα βαθμολογούμενα κριτήρια, τα δικαιολογητικά και την κατάταξη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό, αλλά και στο ειδικό παράρτημα (Α1) Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ με σήμανση έκδοσης«10-03-2015» μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή : Κεντρική σελίδα -Έντυπα αιτήσεων - Διαγωνισμών φορέων - Εποχικού (ΣΟΧ).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …