18 προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού σε Δήμο

μουσκιοι
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη (ΔΗ.Κ.Ε.ΝΙ.Ρ.) Ν.Π.Ι.Δ. ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εκπαιδευτικό προσωπικό (άνδρες -γυναίκες), για τις εξής ειδικότητες με τα αντίστοιχα προσόντα και την αντίστοιχη σύμβαση εργασίας.
Τα άτομα που θα προσληφθούν, θα εργασθούν ως ωρομίσθιοι , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου χρονικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών.
Αναλυτικά: Εκπαιδευτικό - Διδακτικό Προσωπικό :
Οκτώ (8) Καθηγητές Μουσικής, στις εξής ειδικότητες :
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Κλασσικής και Ηλεκτρικής Κιθάρας (ΤΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Μονωδίας (ΠΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Πιάνου, Μουσικής Δωματίου, Συνοδείας (ΠΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Βιολιού, Βιόλας (ΠΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Κιθάρας, Μαντολίνου (ΤΕ )
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Κιθάρας, Ταμπουρά (ΤΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Πιάνου - Θεωρητικών Μουσικής (ΤΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής/τρια Μουσικής Χορωδίας (ΤΕ)
Δύο (2) Καθηγητές Σκηνοθεσίας - θεατρολογίας (ΠΕ, ΤΕ)
Οι παρακάτω ειδικότητες θα πρέπει να έχουν συμπληρωματικά τα εξής :
1. Αποδεδειγμένη Εμπειρία στην ειδικότητα τους (Βεβαίωση προϋπηρεσίας από Ασφαλιστικό Φορέα). 2. Σεμινάρια στην ειδικότητα.
3. Παρουσιάσεις Καλλιτεχνικού έργου.
-Ένας (1) Δάσκαλος Κεραμικής / Αγγειοπλαστικής (Τεχνική- Τροχός) (ΤΕ , ΔΕ)
- Ένας (1) Καθηγητής Ζωγραφικής / Χαρακτικής
- Επιμελητής / Υπεύθυνος Εργαστηρίου Χαρακτικής (ΠΕ, ΤΕ)
-Ένας (1) Καθηγητής Μοντέρνου Χορού (ΤΕ, ΔΕ)
Ένας (1) Καθηγητής Εισαγωγή στο Χορό, Ζούμπα (ΤΕ , ΔΕ).
Προϋπόθεση λειτουργίας κάποιου τμήματος είναι η ύπαρξη ενδιαφέροντος από μαθητές.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18. Ειδικά τυπικά προσόντα :
• Τίτλος Σπουδών συναφής με την ειδικότητα της Αίτησης του υποψηφίου για την πρόσληψη.
• Αποδεδειγμένη Προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών, στην διδασκαλία της ειδικότητας της Αίτησης του υποψηφίου για την πρόσληψη (απαραίτητη προϋπόθεση η κατάθεση βεβαίωσης προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση).
• Αποδεδειγμένη Καλλιτεχνική Δραστηριότητα και Επαγγελματική Εμπειρία στον χώρο.
• Εντοπιότητα.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων σπουδών τους.
4. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
5. Βεβαίωση Προϋπηρεσίας ή Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007 :
(α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και δεν έχουν λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση,
(β) ότι δεν έχουν καταδικασθεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, καταπίεσης, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά των ηθών ή το νόμισμα,
(γ) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικό βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε,
(δ) ότι δεν υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.
7. Ειδικά για τις ειδικότητες Καθηγητή /τρια Κιθάρας-Μαντολίνου και Κιθάρας-Ταμπουρά, απαιτείται Αποφοιτήριο Τίτλου Σπουδών για Μαντολίνο ή Ταμπουρά ή Βεβαίωση Σπουδών Έγχορδου Παραδοσιακού Οργάνου από Μουσικό Σχολείο.
8. Οι Υποψήφιοι που πληρούν τις άνω προϋποθέσεις, θα κληθούν σε ακρόαση εκτέλεσης έργου, κατά την κρίση της επιτροπής, η οποία θα αξιολογήσει , τα πλείονα προσόντα, την καλλιτεχνική σταδιοδρομία, τις βραβεύσεις και διακρίσεις σε επίσημους διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς, συνεκτιμώντας την εκπαιδευτική παρουσία.
ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ
Η παρούσα θα δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Νομού Αττικής και θα αναρτηθεί ολόκληρη στο χώρο ανακοινώσεων της ΔΗ . Κ. Ε. ΝΙ . Ρ. Ν . Π . Ι . Δ. και στο κατάστημα του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη .
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Η προθεσμία υποβολή των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους, θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης στις τοπικές εφημερίδες ή την ανάρτηση της στο χώρο ανακοινώσεων της ΔΗ . Κ. Ε . ΝΙ . Ρ. Ν . Π . Ι . Δ. και στο κατάστημα του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, θα έχει χρονική διάρκεια δέκα (10) ημερολογιακών ημερών.
Τα δικαιολογητικά τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στην Γραμματεία της ΔΗ . Κ. Ε. ΝΙ . Ρ. Ν.Π.Ι.Δ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 -16:00).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …