Κινητοποιήσεις των υπαλλήλων των δικαστηρίων της Αθήνας

Ζ
2ωρες επαναλλαμβανόμενες διακοπές εργασιών από την ερχόμενη Δευτέρα, στα Δικαστήρια της Αθήνας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη προσωπικού, εξήγγειλαν τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων.
Το πρόγραμμα των στάσεων έχει ως εξής:
-Δευτέρα, 26/10/2015, 9-11 το πρωί, διακοπή εργασιών των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις υπηρεσίες της πρ. Σχολής Ευελπίδων και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9.30 π.μ -Τρίτη,27/10/2015 και
-Πέμπτη 29/10/2015, 9-11 το πρωί, διακοπή εργασιών όλων των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις έδρες του Πρωτοδικείου Αθηνών.
-Πέμπτη 29/10/2015, 9-11 το πρωί, διακοπή των εργασιών των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στις υπηρεσίες του συγκροτήματος Γκύζη(κτίρια Αρείου Πάγου, Εφετείου και Ειρηνοδικείου Αθηνών) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας 9.30 στο ισόγειο του Εφετείου.
-Από την Παρασκευή 30/10/2015, 2ωρες επαναλαμβανόμενες διακοπές εργασιών 9-11 το πρωί, όλων των δικαστικών υπαλλήλων που ασκούν καθήκοντα γραμματέα έδρας των πολιτικών και ποινικών Δικαστηρίων και υπηρετούν σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες της Αθήνας(Αρειος Πάγος, Εφετείο, Πρωτοδικείο και Ειρηνοδικείο).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …