Μάθετε ΔΩΡΕΑΝ Ρωσικά στη Ζάκυνθο

russian alphabet table
Ο Δήμος Ζακύνθου, ανακοινώνει ότι από 16 Νοεμβρίου 2015 έως και την 21 Φεβρουαρίου 2016 (πλην της περιόδου Εορτών Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς) θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνεχής διοργάνωση του προγράμματος δωρεάν εκμάθησης της ρωσικής γλώσσας από το Δήμο, σε συνεργασία με τον όμιλο «Mouzenidis Travel» που απευθύνεται σε δημότες ή κατοίκους του Δήμου, οι οποίοι ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό ή πρόκειται να ασχοληθούν με αυτόν.
Σκοπός των παραπάνω μαθημάτων, είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την ευκολότερη πρόσβαση στην ανεύρεση θέσεων εργασίας, των δημοτών μας, που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού.
Τα μαθήματα προσφέρονται αποκλειστικά σε επίπεδο αρχαρίων (στοιχειώδες επίπεδο Α1) και θα διεξάγονται σε χώρο του Δήμου.
Ο νέος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε τρία ακαδημαϊκά δίωρα σε εβδομαδιαία βάση.
Το διδακτικό προσωπικό είναι εξειδικευμένο στη διδασκαλία της ρωσικής ως ξένης γλώσσας και κατέχει πολυετή εμπειρία.
Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική και δεν θα γίνει καμία εσωτερική αλλαγή στα τμήματα, πέραν της αρχικής τους κατανομής.
Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και υπηρεσιακές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις.
Υποχρέωση του κάθε ενδιαφερόμενου είναι η συμμετοχή του στα τεστ προόδου του προγράμματος, καθώς και στην προετοιμασία του για την καθημερινή του πρόοδο. Κάθε σπουδαστής έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε τρία (3) μαθήματα και απαραίτητη είναι η παρουσία του την πρώτη μέρα της έναρξης κατά την οποία δηλώνει και την αποδοχή της συμμετοχής του στο πρόγραμμα προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Το εκπαιδευτικό υλικό θα διανεμηθεί δωρεάν από τους υπεύθυνους του προγράμματος. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε τέσσερις ομάδες / 50 ατόμων η κάθε μία.
Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης 70 ωρών εκμάθησης. Οι αιτήσεις συμμετοχής θα κατατίθενται από Δευτέρα 26-10-2015 μέχρι την Πέμπτη 12/10/2015 στο Γραφείο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου από τις 09:00 π.μ. της επομένης της ημέρας δημοσίευσης της παρούσης, μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.
Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο γραφείο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ζακύνθου (Κτήριο Ξενία, 1ος Όροφος.)
Τηλ.2695027766, 2695043747.
Στις αιτήσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πλοία, τρένα, προαστιακός, ΟΑΣΘ. Απεργία την Τετάρτη 17.4.2024

Γενική απεργία ΓΣΕΕ την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και συγκέντρωση την ίδια ημέρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος …