Αιτήσεις για το πρόγραμμα εκμάθησης Γαλλικών στο Δημόσιο τομέα

dimosio_pistopiitika

Την έναρξη ενός εξειδικευμένου κύκλου ιδιαίτερων μαθημάτων στη γαλλική γλώσσα με σκοπό την αύξηση του αριθμού των στελεχών που συνεργάζονται με διεθνείς οργανισμούς κλπ και θα μπορούν να χειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γαλλική γλώσσα, ανακοινώνει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Γαλλοφωνίας 2015-2018.

Προς το σκοπό αυτό, παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού/ Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού των Υπουργείων στους οποίους αποστέλλεται η παρούσα εγκύκλιος και, οι οποίες σύμφωνα με τις οικείες οργανικές διατάξεις έχουν την ευθύνη για την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, να υποβάλουν στη Διεύθυνση Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης συμπληρωμένο τον συνημμένο πίνακα στα γαλλικά υποδεικνύοντας κατ’ανώτατο όριο ένα (1) στέλεχος που πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
– Θέση ευθύνης τουλάχιστον σε επίπεδο Διεύθυνσης Υπουργείου
– Αρμοδιότητες σχετικές με διεθνείς σχέσεις
– Συμμετοχή σε επιτροπές και ομάδες εργασίας σχετικές με Ευρωπαϊκά ή Διεθνή θέματα.
– Εκπροσώπηση του φορέα τους σε Ευρωπαϊκά ή Διεθνή fora.
– Γνώση Γαλλικής γλώσσας τουλάχιστον επιπέδου Β.2

Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι δεν διαθέτουν τυπικό αποδεικτικό γλωσσομάθειας (βεβαίωση ή τίτλο σπουδών), το επίπεδο της γλωσσομάθειας θα διαπιστώνεται πριν από την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Τονίζεται ότι, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι σχετικές υποψηφιότητες θα πρέπει να αποσταλούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες αποκλειστικά ηλεκτρονικά και στη διεύθυνση grammateia@ydmed.gov.gr το αργότερο μέχρι τις 19-10-2015. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας, καμία υποψηφιότητα δεν θα γίνεται δεκτή.
Η ημερομηνία έναρξης της υλοποίησης του κύκλου μαθημάτων θα καθοριστεί σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο σε μεταγενέστερο χρόνο και θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση της Υπηρεσίας μας.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλειστή η Αττική Οδός σήμερα το βράδυ Τετάρτης 17.4.2024

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΒΑΡΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ …