Γραπτός διαγωνισμός για 32 ελεγκτές στην ΥΠΑ

υπα

Γραπτό διαγωνισμό για την πρόσληψη 32 ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Η Υπηρεσία έχει ζητήσει να της δοθεί προτεραιότητα, καθώς υπάρχει ανάγκη άμεσης κάλυψης των κενών θέσεων με νέο προσωπικό, καθώς λόγω του αντικειμένου τους δεν μπορούν να καλυφθούν μέσω της κινητικότητας.

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει ειδικές δοκιμασίες για τις λεκτικές δεξιότητες και την κατανόηση κειμένου, προφορική συνέντευξη που διαπιστώνεται η ορθοφωνία των υποψηφίων και γραπτές εξετάσεις μέσω των οποίων εξακριβώνονται οι ικανότητες και οι γνώσεις τους (σε επίπεδο μνήμης, προσοχής - συγκέντρωσης, αντίληψης και αίσθησης χώρου, χρόνου και προσανατολισμού).

Οι ελεγκτές εναέρια κυκλοφορίας άλλωστε είναι μια πολύ απαιτητική ειδικότητα και οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως τα εξής προσόντα για να διεκδικήσουν επιτυχώς μια από τις θέσεις της προκήρυξης:

•  πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος ΑΕΙ

•  άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας

•  πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ

•  πιστοποιητικό υγείας Γ’ κατηγορίας

•  καλό βαθμό στο τεστ ορθοφωνία που διενεργείται από ειδική επιτροπή.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …