Δωρεάν εργαστήρια για ανέργους

anergiaAPAISIODOXIA-e1333530063622

Το ΕΚΠΑ Θεσσαλονίκης (Εξειδικευμένο Κέντρο Προώθησης στην Απασχόληση, ΙΝΕ / ΓΣΕΕ) και το Γραφείο Εργασίας (ΙΝΕ / ΓΣΕΕ & Δήμος Θεσσαλονίκης) θα υλοποιήσουν ανοιχτά εργαστήρια Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Πληροφόρησης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης της επαγγελματικής τους πορείας, απαραίτητες στο σημερινό μεταβαλλόμενο χώρο της εργασίας.
Οι ενότητες θα αφορούν θεματικές επαγγελματικού προσανατολισμού και τεχνικών αναζήτησης εργασίας, πληροφόρησης σε ζητήματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και εργασίας, κοινωνικής και ψυχολογικής ενδυνάμωσης καθώς και σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας από την εβδομάδα διεξαγωγής του κάθε εργαστηρίου. Σε κάθε ομάδα θα συμμετέχουν 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης είναι δωρεάν.
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμπληρώνεται και αποστέλλεται στο a.koukidou@inegsee.gr
Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε: ΕΚΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Κουκίδου Αναστασία, σύμβουλος απασχόλησης , Τηλ.: 2310 545 113

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …