Την Τετάρτη το YouTube «ανοίγει» την συνδρομητική του υπηρεσία

youtube-red

Στις 28 Οκτωβρίου κάνει το ντεμπούτο του το YouTube Red, για χρήστες στις ΗΠΑ σε πρώτη φάση: Η νέα συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, η οποία, όπως αναφέρεται στο επίσημο blog, είναι σχεδιασμένη να παρέχει την «απόλυτη εμπειρία YouTube», επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει βίντεο χωρίς διαφημίσεις, καθώς και να τα κάνει save για να τα δει offline στο κινητό ή το tablet του και να παίζει βίντεο στο background, αντί του χρηματικού αντιτίμου των 9,99 δολαρίων το μήνα.

Παράλληλα, όπως τονίζεται, στις αρχές του 2016 το YouTube Red θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, με member-only access σε σειρές και ταινίες από τους «κορυφαίους δημιουργούς του YouTube».

Η εν λόγω συνδρομή ισχύει για χρήση από κάθε συσκευή, καθώς και για οπουδήποτε από όπου αποκτά πρόσβαση – για παράδειγμα, από εφαρμογές όπως το Gaming και το YouTube Music, που ανακοινώθηκε επίσης και πρόκειται να είναι σύντομα διαθέσιμο.
Το YouTube Music είναι σχεδιασμένο για να διευκολύνει την εύρεση, παρακολούθηση και ακρόαση μουσικής: Κάθε τραγούδι ή καλλιτέχνης που επιλέγεται στο YouTube Music θα αρχίζει μια περιήγηση στους σχετικούς καταλόγους.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως το YouTube Red συνεργάζεται με το Google Play Music, οπότε εγγραφή στο ένα δίνει αυτόματα πρόσβαση στο άλλο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Στα 28 δισ. ευρώ οι προσφορές για το 30ετες ομόλογο

Οι προσφορές οι οποίες συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τα 32 δισ. ενώ η απόδοση μειώθηκε στο 4,2% …