Φουντώνει η ένταση κατά της κυβέρνησης από το αγροτικό μέτωπο

agrotes-agrotiki-paragogi-arxeio[1]
Στις προσεχείς ημέρες πρόκειται οι αγρότες να ξεκαθαρίσουν  την στάση τους και να ανακοινώσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους, απέναντι στο νέο φορολογικό και ασφαλιστικό που προβλέπει το τρίτο μνημόνιο.
Το θέμα απασχόλησε και το άρθρο της εφημερίδας New York Times, στο οποίο ασκείτααι κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας πως αν επιθυμεί να μην αυξήσει τη φορολογία των αγροτών, πρέπει να εντοπίσει όλους εκείνους που δηλώνουν αγρότες μόνο στα χαρτιά, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα, υπάρχουν χιλιάδες μαϊμού αγρότες που ενώ ασκούν άλλο επάγγελμα, δηλώνουν ότι καλλιεργούν λίγα στρέμματα γης για να επωφελούνται από τις φοροαπαλλαγές και τις επιχορηγήσεις.
Οι παραγωγοί της Ημαθίας έχουν ήδη βγάλει τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλιμακώσουν τον αγώνα τους χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κλείσουν δρόμους ή ακόμη και να κατέβουν μαζικά στην Αθήνα. Κάθε μέρα που περνάει όπως λένε το μπλόκο τους ενισχύεται όλο και περισσότερο.
Την ίδια ώρα, οι παραγωγοί ανά την χώρα, υποστηρίζουν ότι η κυβερνητική πολιτική αποσκοπεί στο να αφανίσει τον πρωτογενή τομέα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …