145.359 δικαιούχοι της κάρτας σίτισης βρίσκονται στον αέρα-Δεν πιστώθηκε

karta-sitisis-650

Δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει οι 145.359 δικαιούχοι της επιδότησης σίτισης, που επισκέπτονται τα ΑΤΜ, αλλά μέσα δεν βρίσκουν τα χρήματα, που έπρεπε να έχουν πιστωθεί από τις 23-24 Οκτωβρίου, αφού ανήκουν στο πρόγραμμα της ανθρωπιστικής κρίσης, το οποίο μάλλον ολισθαίνει, ακόμ ακαι για ποσά των 70 ευρώ μηνιαίως.

Κύκλοι του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής αλληλεγγύης διαβεβαιώνουν ότι το ποσό θα πιστωθεί στους δικαιούχους μέχρι τα τέλη του μήνα, αλλά δεν γίνονται πιστευτοί.

Το κράτος κάθε μήνα είναι υποχρεωμένο να πιστώσει τους λογαριασμούς των δικαιούχων με συνολικό ποσό 16,7 εκ. ευρώ, το οποίο δεν διαθέτει από ότι φαίνεται, όπως δεν διαθέτει και τα οικογενειακά επιδόματα.

Από τα 16,7 εκ. ευρώ, οι διακιούχοι λαμβάνουν  από 70 έως 220 ευρώ το μήνα για αγορά τροφίμων.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …