Με γαλανό ουρανό θα κυματίσει η γαλανόλευκη

parelasi3

Ο ουρανός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σύμμαχος των επετειακών εκδηλώσεων και των παρελάσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 8 εως 17 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 10 εως 18 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές από 10 εως 18 βαθμούς και στα νησιά από 12 εως 19 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε λιακάδα και αίθριο ουρανό, ανέμους μεταβλητούς 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε  λιακάδα.  Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 1 με 2 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 17 βαθμούς κελσίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …