Ξεκινούν τις δικές τους κινητοποιήσεις οι αγρότες Αρκαδίας και Λακωνίας

agrotes12_606722466

Στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης θα δώσουν το δικό τους μήνυμα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι Λακωνίας και Αρκαδίας, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί, τόσο στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη, όσο και στο κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν:

"Το μήνυμά μας πρέπει να είναι ηχηρό και να φτάσει μέχρι τις Βρυξέλλες, γιατί από τους σημερινούς διαχειριστές δεν περιμένουμε πολλά. Θα πρέπει να γίνει σαφές ότι με πρόχειρα νομοσχέδια δεν λύνονται τα χρόνια προβλήματα του αγροτικού κόσμου. Τους καλούμε να συμμετάσχουν και να συμπαρασταθούν στον αγώνα τους κι άλλες επαγγελματικές τάξεις.

Καλούμε και τους βουλευτές να σκεφτούν πολύ, πριν βάλουν την υπογραφή τους, στο νομοσχέδιο που αφορά τη φορολογία και το ασφαλιστικό των αγροτών".

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …