12 προσλήψεις σε Ελασσόνα και Τέμπη

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-k_64099045

Την πρόσληψη 12 υπαλλήλων προωθεί ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και κοινοτήτων του νομού Λάρισας, για την στελέχωση των υπηρεσιών Τεμπών και Λάρισας. Θα επιλεγεί για οκτώ μήνες προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (προωθητήρων γαιών και φορτωτών) 4, ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (τσάπας) 1, ΔΕ Οδηγών (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)  5,  ΔΕ Εποπτών Καθαριότητας-Ζυγιστών 1 (Τέμπη), ΔΕ Εποπτών Καθαριότητας-Ζυγιστών 1 (Ελασσόνα).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ενιαίος Συνδέσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Ν.Λάρισας, Καλλιάρχου 17, Τ.Κ 41221, Λάρισα, απευθύνοντάς στο Πρωτόκολλο, υπόψη κας Καρτσαφλέκη Μιχαλίας (τηλ. επικοινωνίας: 2410289229).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Λάρισας στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία, καθώς και στα δημοτικά καταστήματα όλων των Δήμων οι οποίοι εξυπηρετούνται από τις υπηρεσίες του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων και Κοινοτήτων Ν.Λάρισας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …