Έναν οδηγό λεωφορείου ζητά ο Δήμος Κω

Jobs_aftodioikisi1

Με έναν οδηγό λεωφορείου (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) θα ενισχυθεί για οκτώ μήνες η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας του Δήμου Κω. Προτεραιότητα στο διορισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει στις 30 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 9 Νοεμβρίου.

Οι υποψήφιοι για τη θέση οφείλουν να διαθέτουν δίπλωμα ΙΕΚ τεχνικών αυτοκινήτων οχημάτων, ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Δ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ).

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πρόνοιας, Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω, Εθελοντών Πολεμιστών 1, Τ.Κ85300, Κως Ν. Δωδεκανήσου, υπόψη κας Μουσελίμη Βασιλικής (τηλ. επικοινωνίας: 22420 22044).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …