Ένας μόνο εργαζόμενος να καθαρίζει ολόκληρο δήμο!

ergates_kathariotitasΗ μοναξιά πονάει και δεν αντέχεται στην προσωπική ζωή, πόσο μάλλον σε εργασιακό επίπεδο και ειδικά σε κρίσιμο τομέα, όταν ένας μόνο εργαζόμενος, έχει αναλάβει να καθαρίζει ολόκληρο...δήμο!!!

Αυτό συμβαίνει στο Τμήμα Καθαριότητας έχει μείνει η Σαμοθράκη, που διαθέτει ένα άτομο, από τη στιγμή που ο δεύτερος ένας οδηγός απορριμματοφόρου, στις επόμενες ημέρες θα αποτελεί παρελθόν, καθώς η σύμβαση του λήγει.

Ο Δήμαρχο του νησιού ζητά άμεσα να βρεθεί λύση και με επιστολή του απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν στην άρση της δεινής και αδιέξοδης κατάστασης στη οποία έχει περιέλθει ο Δήμος επισημαίνοντας την παντελή αδυναμία κατάρτισης προϋπολογισμού για το έτος 2016.

Αποτέλεσμα αυτού, όπως ενημερώνει το xanthinea.gr, είναι τα απορρίμματα να συσσωρεύονται και να δημιουργείται θέμα έκτακτης κατάστασης καθώς απειλείται η υγεία των δημοτών. Ταυτόχρονα υπάρχει αδυναμία πρόσληψης συμβασιούχων λόγω ανύπαρκτου περιθωρίου του προϋπολογισμού στα ανταποδοτικά.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος αναφέρει σοβαρές ζημιές στο οδικό δίκτυο τις οποίες κάθε κακοκαιρία επιβαρύνει επιπρόσθετα. Παράλληλα δηλώνει την πλήρη υποστελέχωση, σε βαθμό μη λειτουργικό, της τεχνικής υπηρεσίας και τέλος τα συσσωρευμένα χρέη και παλιά δάνεια που έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον στο οποίο ούτε η αποκατάσταση ζημιών σε οχήματα αλλά ούτε και η προμήθεια καυσίμων είναι εφικτές.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …