Ανοίγουν Πέμπτη-Παρασκευή τα φαρμακεία της Αχαίας

farmakeio_farmaka2.medium

Ανοίγουν Πέμπτη και Παρασκευή τα φαρμακεία της Αχαίας, με απόφαση του συλλόγου που ακολουθεί την απόφαση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, η οποία ελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην ανανκοίνωσή του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, μιλά για «προσωρινή αναδίπλωση», αφήνοντας ανοικτό να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

«Το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, ομόφωνα αποφάσισε να συνταχθεί με την επίσης ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. για προσωρινή άρση των απεργιακών κινητοποιήσεων για Πέμπτη και Παρασκευή 29-30 Οκτωβρίου προκειμένου στην νέα Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου του Σαββάτου 31-10-2015 να επανακαθοριστούν οι στρατηγικοί στόχοι του Κλάδου.

Οι Φαρμακοποιοί της Αχαΐας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα αλλαγής της κυβερνητικής γραμμής σε σχέση με την αναμενόμενη Υπ. Απόφαση και πιθανή χρονολογική και θεσμική μετάθεση της απόφασης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων με νόμο του Κράτους, συνυπολογίζοντας και την πιθανά άσκοπη ταλαιπωρία του Κοινού, προχωρούν σε προσωρινή αναδίπλωση.

Ο αγώνας των Φαρμακοποιών θα συνεχιστεί το ίδιο έντονος, με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και όχι μόνο.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …