Δουλεύει στην Google και δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο-Κοιμάται σε καρότσα φορτηγού...(ΦΩΤΟ)

google-london-hq-03

Ο 23χρονος Brandon S. μετακόμισε από την Μασαχουσέτη στην Μπέι Αρίνα του Σαν Φρανσίσκο για να δουλέψει στην Google. Ωστόσο, δεν μπορούσε να πιστέψει το ύψος των ενοικίων στην περιοχή, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μείνει στην 11 τ.μ. καρότσα του φορτηγού του!

Τρώει και κάνει μπάνιο στα campus της Google, ενώ έχει βάλει στόχο να αποταμιεύει το 90% του μισθού του και να πληρώνει το 22.434 δολαρίων φοιτητικό του δάνειο.

Ο ίδιος εκτιμά ότι μέσα στους επόμενους έξι μήνες θα αποπληρώσει το φοιτητικό του δάνειο ενώ σε μερικές 10τιες υπολογίζει να έχει μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στον λογαριασμό του.

Ο νεαρός εξηγεί ότι το πιο φθηνό δωμάτιο που βρήκε πέρυσι ήταν ένα τριάρι με κόστος 65 δολαρίων την βραδιά, δηλαδή 2.000 δολάρια το μήνα.

«Συνειδητοποίησα ότι θα έπρεπε να πληρώνω ένα μεγάλο ποσό από τον μισθό μου για το διαμέρισμα στο οποίο δεν θα έμενα σχεδόν ποτέ», είπε ο 23χρονος στο huffingtonpost.com.

Του κόστισε 10.000 δολάρια για να αγοράσει ένα φορτηγό Ford του 2006 με 250.000 χλμ. ενώ το κόστος της ασφάλειας ανέρχεται σε 121 δολαρια το μήνα. Παράλληλα, δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα ενώ το κινητό του τηλέφωνο, το πληρώνει η Google.

Έχει μία μικρή μπαταρία την οποία και χρησιμοποιεί για να φορτίζει τα κινητό του και τα ακουστικά του, ενώ το laptop του το φορτίζει στην δουλειά.

Ο Brandon προτιμά να ξοδεύει τα χρήματά του σε ένα καλό εστιατόριο, παρά να τα δίνει για ενοίκιο σε ένα διαμέρισμα στο San Francisco.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Ρόδο

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Ρόδο μεγέθους 4.4 Ρίχτερ με επίκεντρο νοτιοανατολικά της Λίνδου   Γεωδυναμικό …