Οι δικαιούχοι των 4.000 θέσεων στο Voucher Τουρισμού

voucher_tourismou

Το Νοέμβριο εκτός απροόπτου θα προκηρυχθεί το νέο πρόγραμμα των 4.000 προσλήψεων ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών, στον Τουρισμό.

Οι ωφελούμενοι θα είναι σε θέση να λάβουν κατάρτιση, συμβουλευτική και πιστοποίηση σε επτά βασικές ειδικότητες του κλάδου του τουρισμού, ενώ όλοι όσοι ολοκληρώσουν το ταχύρυθμο πρόγραμμα κατάρτισης (διάρκειας 80 ωρών) θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14024.

Πρόκειται για τη δεύτερη φάση του προγράμματος «Επιταγή κατάρτισης και απασχόλησης σε τουριστικά επαγγέλματα», συνολικά 8.000 θέσεων, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέχρι τον επόμενο Μάρτιο.

Στο νέο voucher που θα εκδώσει σε λίγες ημέρες ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνον οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρωα του ΟΑΕΔ, είτε είναι απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ είτε απόφοιτοι δ/βαθμιας εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη φάση του προγράμματος που ξεκίνησε τον Μάιο, αφορούσε 3.950 θέσεις για τη διεκδίκηση των οποίων υπέβαλαν αιτήσεις 48.000 νέοι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …