Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών

graphic-designer-idea-sketch

Παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, «Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη» από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) του ΕΚΠΑ, με την υποστήριξη των Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) της Λέσχης Επιχειρηματικότητας αλλά και την πολύτιμη χορηγία κορυφαίων επιχειρήσεων της Ελληνικής οικονομίας μέχρι τη Δευτέρα 9  Νοεμβρίου 2015.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία λειτουργίας μιας επιχείρησης πριν ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα και προσφέρει στήριξη και τεχνογνωσία σε ανθρώπους με υποσχόμενες επιχειρηματικές ιδέες.

Βασική επιδίωξη του Προγράμματος είναι μέσα από μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική διαδικασία δράσης και ανάδρασης για τους συμμετέχοντες ώστε να καταστρώσουν ένα επιχειρηματικό πλάνο για την ανάπτυξη της επιθυμητής δραστηριότητας (business plan).

Στο Πρόγραμμα δίνεται έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και επίλυση ερωτημάτων για την υλοποίηση και λειτουργία μιας επιχειρηματικής δράσης και βασίζεται στις αρχές της «Λιτής Επιχειρηματικής Εκκίνησης» (Lean startup).

Οι αιτήσεις αξιολογούνται και κατόπιν συνεντεύξεως επιλέγονται τα άτομα που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Με σύμβαση εμπιστευτικότητας, προστατεύονται οι επιχειρηματικές ιδέες των συμμετεχόντων του Προγράμματος.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν με μόνη επιβάρυνση το κόστος εγγραφής των 250€.  Στο πρόγραμμα των 115 ωρών μαθημάτων και πρακτικής, καθηγητές και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, κατευθύνουν, συμβουλεύουν και στηρίζουν τις επιχειρηματικές ιδέες για οικονομικά, νομικά και λογιστικά θέματα, ζητήματα χρηματοδότησης, προώθηση και προβολή της επιχείρησης, μάρκετινγκ και branding.

Τα μαθήματα διεξάγονται Σαββατοκύριακα (8 συναντήσεις) για να διευκολύνονται άτομα από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τεχνογνωσία ώστε με το πέρας του προγράμματος να έχουν καταστρώσει το επιχειρηματικό τους πλάνο (business plan).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος: epefa.econ.uoa.gr, να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση kmakri@econ.uoa.gr, ή να τηλεφωνούν στο 210 368 9460.

"Εσείς έχετε την ιδέα, το Πανεπιστήμιο σας προσφέρει απλόχερα τη γνώση να την κάνετε πράξη!

Αδράξτε την ευκαιρία!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …