Πρωτοφανές!!! Βίαζε τον άντρα της επί 24 ώρες!

files_images_korea

Η κατηγορία του βιασμού του συζύγου της αποδόθηκε σε μια γυναίκα στη Σεούλ, η οποία σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yohan, κλείδωσε στο σπίτι τον σύζυγό της και τον βίαζε επί 24 ώρες.
Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στη Σεούλ υποστήριξε ότι  η γυναίκα βίασε τον σύζυγό της για να έχει «ευμενή στοιχεία» για την ίδια στην διαδικασία του διαζυγίου του ζευγαριού, που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Ο βιασμός μεταξύ συζύγων αποτελεί ποινικό αδίκημα στη Νότια Κορέα από τον Μάιο του 2013.
Η 40χρονη είναι η πρώτη γυναίκα στη Νότια Κορέα που κατηγορείται για συζυγικό βιασμό.
Στη Μεγάλη Βρετανία ο συζυγικός βιασμός ποινικοποιήθηκε το 1991, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μέχρι το 2011, 127 χώρες δεν είχαν ποινικοποιήσει τον συζυγικό βιασμό. Ανάμεσα στις χώρες που ο βιασμός μεταξύ συζύγων δεν διώκεται νομικά περιλαμβάνονται το Αφγανιστάν, η Ινδία, το Πακιστάν και οι Μπαχάμες.
Το 2014 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι το 30% των γυναικών σε όλο τον κόσμο έχουν βιώσει σωματική και σεξουαλική βία από τους συντρόφους τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …