Όλο και χειρότερα...Τι ξέρουν οι ΑΝΕΛ που δεν ξέρουν οι πολίτες;

faq_kteo

Μάλλον ξέρουν πολλά περισσότερα από αυτά που δημοσιοποιούν οι βουλευτές της συγκυβέρνησης, αφού μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η δήλωση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλου, για "ενδεχόμενου" έκτακτου φόρου στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, ως ισοδύναμο μέτρο για να μην εφαρμοστεί ο ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία.

Μιιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, τόνισε:

"Θα βρεθεί λύση, για να μην σας πω ότι έχει ήδη βρεθεί. Είναι ένα ποσοστό που πληρώνουν πολλά ιδιωτικά ΚΤΕΟ, αλλά δεν ξέρω τίποτα. Όμως από την στιγμή που η προμήθεια του κράτους είναι πολύ μικρή, μπορεί εκεί κάτι να γίνει.

Όχι για τους πολίτες αλλά για τους ανθρώπους που έχουν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ. Το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση το θεωρώ λάθος και καλό θα είναι να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Οι άλλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είμαστε άπειροι ακόμα και λειτουργούμε λίγο παρορμητικά».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …