30 ημέρες για την διόρθωση των λαθών του ΕΝΦΙΑ

prosklitirio-plirwmis-enfia.w_l

Τριάντα ημέρες προθεσμία για τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν λάθη και θέλουν να διορθώσουν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ, δόθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, αφού η πλειοψηφία είναι συνδεδεμένη με την έκπτωση των μη ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων.

Όσοι ωστόσο δεν προλάβουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πληρώσουν την πρώτη δόση με το ποσό που έχει ήδη προσδιοριστεί προκειμένου να αποφύγουν την προσαύξηση 0,73%, μιας και εκτός από το εκκαθαριστικό πληρωμής εκδίδεται και δεύτερο εκκαθαριστικό με ανάλυση όλων των στοιχείων των ακινήτων.

Τα λάθη και οι παραλείψεις φαινονται στην σύγκριση του Ε9 και του Ε2 των φορολογικών, που δείχνουν διαφορετικό ποσό από αυτό που οι ίδιοι είχαν αρχικά υπολογίσει.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …