Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ελληνικού κάνει προσλήψεις

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-jobs_offered
Ο οργανισμός νεολαίας και άθλησης του Δήμου Ελληνικού ανακοινώνει ότι θα προβεί στην σύναψη συμβάσεων ορισμένου χρόνου (οκτάμηνη απασχόληση), οκτώ (8) ατόμων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής για τις ανάγκες του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης "Γρηγόρης Λαμπράκης" (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2β του ν.3812/2009. Όσοι επιλεγούν θα αναλάβουν, ανά ειδικότητά, τα ακόλουθα Αθλητικά Προγράμματα του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. για την περίοδο 2015 - 2016 ήτοι:
1. Πρόγραμμα "Άθληση και Γυναίκα"
2. Πρόγραμμα "Άσκηση στην Προσχολική Ηλικία"
3. Πρόγραμμα "Παιδί και Αθλητισμός"
4. Πρόγραμμα "Άσκηση Ενηλίκων"
5. Πρόγραμμα "Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία"
Τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:
Να είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (Τ. Ε.Φ.Α.Α.), με τις ακόλουθες ειδικότητες :
1. Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Κολύμβηση.
2. Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Αντισφαίριση.
3. Δύο (2) άτομα με ειδικότητα Υγεία - Ευρωστία - Αναψυχή.
4. Ένα (1) άτομο με ειδικότητα Ενόργανη.
5. Δύο (2) άτομα σύμφωνα με τις ανάγκες του Οργανισμού.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ενήλικες, οι δε άνδρες πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές.
Κατά την επιλογή των υποψηφίων θα ληφθούν υπόψη τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία κατά την κοινή πείρα μαρτυρούν καταλληλότητα των υποψηφίων για το συγκεκριμένο έργο. Υπολογιζόμενη εμπειρία νοείται η προϋπηρεσία, συναφή με την ειδικότητα.
Όλοι οι αιτούντες θα περάσουν από την διαδικασία της συνέντευξης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α με τη συγκεκριμένη ειδικότητα, δύναται να προσληφθούν Π.Φ.Α με προϋπηρεσία ενός τουλάχιστον έτους στη συγκεκριμένη ειδικότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, αυτοπροσώπως ή με καταλλήλως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, στα γραφεία του Οργανισμού Νεολαίας& Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α.), Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου (Δημοτικό Κολυμβητήριο) ώρες 09:00-13:00. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του νομού Αττικής ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στον χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία.
Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Με την κατάθεση της αίτησης, οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, να περιγράφεται λεπτομερώς η τυχόν προηγούμενη εμπειρία σε ανάλογα Αθλητικά Προγράμματα.
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
4. Αντίγραφο Πτυχίου σπουδών και βαθμός.
5. Αντίγραφο ειδικότητας.
6. Υπεύθυνη Δήλωση, ότι τα στοιχεία του Βιογραφικού και της αιτήσεως είναι αληθή.
7. Υπεύθυνη Δήλωση για κώλυμα ή μη 8μηνης απασχόλησης (μέσα σε συνολικό διάστημα 12 μηνών) ή 3μηνης απασχόλησης (στον ίδιο φορέα).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παγίδα θανάτου στο Ιόνιο για το απειλούμενο με εξαφάνιση τρυγόνι

©ORNITHOLOGIKI_AnastasiosSakoulis 21.04.2021, 22:11 Για άλλη μία χρονιά η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία καλεί το υπουργείο Περιβάλλοντος …