Ζητείται Υπεύθυνος Επικοινωνίας στο Κέντρο παιδιού και Εφήβου

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0001G-e1431681938813

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη μίας (1) θέσης εργασίας στο Τμήμα Προβολής και Προώθησης που λειτουργεί στο Περιστέρι Αττικής.

Η θέση αφορά 1 απόφοιτο σχολής Marketing, θα έχει τη μορφή σύμβασης έργου και θα είναι στην Αθήνα.

Απαραίτητα Προσόντα:

1.      Πτυχιούχος Α.Ε.Ι./T.E.I. της ημεδαπής ή ισότιμου και αναγνωρισμένου ιδρύματος της αλλοδαπής, με κατεύθυνση Marketing. Ιδιαίτερα θα εκτιμηθεί η κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) με κατεύθυνση το Marketing.

2.      Άριστη γνώση Η/Υ-  Ms Office και ικανότητες χειρισμού social media και εταιρικής ιστοσελίδας.

3.      Άριστη γνώση αγγλικών συνοδευόμενη από αντίστοιχο τίτλο σπουδών .

4.      Οργανωτική ευχέρεια, υπευθυνότητα, δημιουργικότητα, ικανότητα λήψης αποφάσεων, ηγετικές και επικοινωνιακές ικανότητες, ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.

Επιθυμητά προσόντα:

  • ·         Άριστη γνώση  χειρισμού της ελληνικής γλώσσας (γραπτός και προφορικός λόγος).
  • ·         Εμπειρία σε προωθητικές ενέργειες στον Τύπο, ηλεκτρονικά sites και blogs επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.
  • ·         Γνώσεις σε προγράμματα σχεδιασμού και επεξεργασίας εικόνας, web design, adwords, google analytics θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα.
  • ·         Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε οργανωμένο τμήμα Μarketing ή διαφημιστική εταιρία.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:

  • ·         Αίτηση Υποψηφιότητας πατήστε εδώ
  • ·         Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
  • ·         Βιογραφικό Σημείωμα
  • ·         Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

Καθήκοντα- αρμοδιότητες:

  • ·         Κατάρτιση και υλοποίηση πολύπλευρης στρατηγικής Marketingμε στόχο την διαρκή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας.
  • ·         Συμμετοχή στην οργάνωση, σχεδιασμό, συντονισμό και υλοποίηση προωθητικών ενεργειών.
  • ·         Δημιουργική διαχείριση περιεχομένου (content management) των social media και των εταιρικών ιστοσελίδων (συντονισμός, αναβάθμιση και ενημέρωση των ιστοσελίδων της εταιρείας με ακριβείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • ·         Επικαιροποίηση όλων των επαφών και χτίσιμο επικοινωνίας με τα ΜΜΕ (παραδοσιακά και online) που αφορούν τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία.
  • ·         Reporting και ανάλυση των αποτελεσμάτων των υλοποιούμενων στρατηγικών αξιοποιώντας πληροφορίες και δεδομένα σε συνεργασία με τα μέλη της ομάδας.
  • ·         Παραγωγή Newsletters, εταιρικών καταλόγων, διαφημίσεων και άλλων εντύπων μάρκετινγκ.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση και αντιστοίχισηαπό το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στην Αθήνα, Χρυσολωρά 10- 12, Περιστέρι, καθημερινά 10:00-16:00 από την δημοσίευση της παρούσης έως και τις 9/11/2015.

Πληροφορίες δίνονται από τη γραμματεία του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, στην Αθήνα,  καθημερινά 10:00 – 16:00, στο τηλέφωνο 210 5789190.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …