Πρόστιμο πρώτο για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση, χωρίς να έχει καθοριστεί! Απίστευτο

fpa_sintelestis_eniaios

Μόνο στην Ελλάδα η διαδικασία του παραλόγου, αφού ενώ ακόμα με ευθύνη της κυβέρνησης δεν έχει καθοριστεί ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση αλλά μπήκε το πρώτο πρόστιμο, σε ιδιοκτήτη φροντιστηρίου!

Ο ιδιοκτήτης ιδιωτικού σχολείου και φροντιστηρίου στον Πειραιά Βασίλης Αντωνιάδης,ότι του επεβλήθη πρόστιμο 110 ευρώ, γιατί η παράταση για υποβολή στο καθεστώς με… δελτίο Τύπου.

Ειδικότερα:

"Το σχολείο και το φροντιστήριό του βρίσκονται σε δύο διαφορετικούς δρόμους, στην ίδια περιοχή, όμως υπάγονται σε δύο διαφορετικές ΔΟΥ. Την περασμένη Παρασκευή, στις 23 Οκτωβρίου ημέρα που δόθηκε νέα παράταση ο κ. Αντωνιάδης μετέβη στην εφορία για να υπαχθεί στον ΦΠΑ.

Στην πρώτη, δέχθηκαν κανονικά την αίτησή του, σύμφωνα με την παράταση, όμως στη δεύτερη δεν δέχθηκαν την παράταση, που είχε δοθεί με δελτίο τύπου και του επέβαλλαν πρόστιμο 110 ευρώ."

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …