Σε ΦΕΚ οι αλλαγές στις μετεγγραφές φοιτητών

foitites-5702
Μόνο οι εισαχθέντες με το 5% θα δικαιούνται μεταγγραφής, με τους διακριθέντες αθλητές να εξαιρούντι με βάση την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και έχει την υπογραφή της Αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου.
Επίσης δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής αθλητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με διάκριση σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν. 2725/1999, όπως έχει τροποποιηθεί.
Παράλληλα οι δικαιούχοι μετεγγραφής καλούνται από τις Σχολές ή τα Τμήματα για τα οποία έχουν υποβάλει αίτηση μετεγγραφής να καταθέσουν βεβαίωση πρόσβασης για τους αποφοίτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β ́ και βεβαίωση συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους αποφοίτους ΕΠΑΛ Α ́, στην περίπτωση που ο αιτών μοριοδοτείται επειδή ανήκει στην κατηγορία πολύδυμων τέκνων που συμμετείχαν το ίδιο σχολικό έτος στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Η απόφαση αφορά στο δικαίωμα μετεγγραφής φοιτητών που εισήχθησαν χωρίς εξετάσεις , με την κατηγορία πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις, με κριτήριο το βαθμό απολυτηρίου τους και σε ποσοστό 5% καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων όπου και στην απόφαση για τις μετεγγραφές που είχε δημοσιευτεί τον Σεπτέμβριο δεν προβλεπόταν.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …