Δήμος Καστοριάς: 13 θέσεις εργασίας

job-searchge_b2

Προκήρυξη πρόσληψης ενός (1) ΠΕ Αρχαιολόγων με ανασκαφική εμπειρία, ενός (1) ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με εμπειρία στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων, ενός (1) ΤΕ Μηχανικών Δομικών Έργων ή Έργων Υποδομής με εμπειρία στη σχεδίαση- αποτύπωση και ψηφιακή τεκμηρίωση σε AUTOCAD, ενός (1) ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και “Έργων Τέχνης Ειδικότητας Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης για τη συντήρηση κεραμικής, ενός (1) ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης Ειδικότητας Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης για τη συντήρηση μεταλλικών αντικειμένων, και οκτώ (8) ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (για ανασκαφικές εργασίες), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Υποέργου 12 “Αρχαιολογικές Εργασίες και Έρευνες Περιοχής Κρεπενής Μαυροχωρίου Καστοριάς” του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ»

  • 1 ΠΕ Αρχαιολόγων με ανασκαφική εμπειρία
  • 1 ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με εμπειρία στην αποτύπωση αρχαιολογικών χώρων
  • 1 ΤΕ Μηχανικών Δομικών Έργων ή Έργων Υποδομής
  • 1 ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
  • 1 ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
  • 8 ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών (για ανασκαφικές εργασίες)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν σφραγίδα ταχυδρομείου έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην διεύθυνση: Μητροπόλεως 25, Καστοριά 52 100 υπόψη κας Κοντοπούλου Αγορίτσας, τηλ. 24670 88200, ή στα Γραφεία της ΕΦ.Α. Καστοριάς στην Καστοριά, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρησης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http:/ /diavgeia.gov.gr) και του ΥΠΠΟΑ ( http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 30/10/2015 έως και 05/11/2015) από τις 09:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …