Οι αιτήσεις των προσλήψεων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ναυπλίου

paidiko

Με 11 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου, στο πλαίσιο της στελέχωσης των βρεφονηπιακών σταθμών.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 4,

-ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων 3,

-ΔΕ Μαγείρων 1,

-ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 3.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των δικαιολογητικών λήγει στις 6 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: ∆ηµοτικός Οργανισµός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλιέων (∆.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.), 25ης Μαρτίου 55, Τ.Κ.21100 Ναύπλιο, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, 1ος όροφος, υπόψιν κας Λαπαθιώτη Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2752099216, 2752023513, 2752023352-3).

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει συμβάσεις εργασίας διάρκειας έως τις 31 Αυγούστου 2016 με δυνατότητα παράτασης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …