Προκηρύχθηκαν 2.440 προσλήψεις μονίμων στα νοσοκομεία

nosokomeio1-528x330
Προκηρύχθηκαν, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας οι υπόλοιπες 759 θέσεις τακτικού προσωπικού ΤΕ και ΔΕ για τη στελέχωση των νοσοκομείων της χώρας και άμεσα θα προωθηθεί και η δεύτερη δέσμη 2.440 προσλήψεων οι οποίες θα αφορούν σε μόνιμες θέσεις όλων των ειδικοτήτων (γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό).
Είχε προηγηθεί στις 16 Οκτωβρίου η προκήρυξη 226 θέσεων ΠΕ και ΥΕ, που αποτελούν τις πρώτες   προσλήψεις μετά από 6 χρόνια μόνιμου προσωπικού.
Στην ίδια ανκοίνωση το υπουργείο δηλώνει ότι: "Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των Νοσοκομείων της χώρας με στόχο την προάσπιση της δημόσιας περίθαλψης αλλά και την στήριξη των εργαζόμενων που όλα αυτά τα χρόνια υπερβάλλουν εαυτούς για να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …