Χαράς Ευαγγέλια για τους ενστόλους-Αυξάνονται οι μισθοί τους

stratos
Στην πλήρη αποκατάσταση των μισθών των ενστόλων, προχωρά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο κατάφερε να διασφαλίσει τα κονδύλια που απαιτούνται, ικανοποιώντας την δέσμευση για αυτό, που είχε δώσει ο υπουργός.
Το ανακοίνωσε στην συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι του ζήτησαν  να ασχοληθεί και με το Μετοχικό Ταμείο Ναυτικού, διότι όπως τόνισαν η de facto υπαγωγή και εποπτεία του στο υπουργείο Εργασίας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, ήταν ένα βήμα προς την ισοπέδωση του Ταμείου, αφού καταργείται το αυτοδιοίκητό του, περιορίζεται ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του ΥΠΕΘΑ ως εποπτεύουσας αρχής.
Εντωμεταξύ αμέσως μετά η ανακοίνωσή της η ΠΕΑΛΣ, σημειώνει:
"Zητήσαμε  από τον υπουργό, να υπάρξει συμμόρφωση ως προς τις αποφάσεις του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας, αλλά και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αναδρομική επιστροφή των παράνομα παρακρατηθέντων χρηματικών ποσών από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ)."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …