Δωρεάν Εργαστήρια Επιχειρηματικής Εκπαίδευσης

seminario-epixeirimatikes-idees

Ημερήσια εργαστήρια επιχειρηματικής εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθούν στις 02.11.2015 έως 06.11.2015 και θα είναι διάρκειας 6 ωρών το κάθε ένα. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται καθημερινά 15:00 – 21:00 στην αίθουσα του Κέντρου Επιχειρηματικής Υποστήριξης, Ιερά Οδός 84 Τ.Κ. 104 47, Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210.34.75.712 και 210.34.75.542 ή να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες http://inedivim.gr , http://www.plato-academy.gr.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο key@inedivim.gr ή τηλεφωνικώς: 210.34.75.712 & 210.34.75.542.

Τα θέματα των εργαστηρίων και οι ομάδες στις οποίες απευθύνονται παρατίθενται παρακάτω:

–  Δευτέρα 2/11/2015: «Ηγεσία ομάδων έργου και Διαχείριση Συγκρούσεων» και απευθύνεται σε γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα.

–    Τρίτη 3/11/2015: «Ηγεσία ομάδων έργου και Διαχείριση Συγκρούσεων» και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες (ή υποψήφιους επιχειρηματίες) στα πρώτα στάδια της δραστηριοποίησής τους.

–     Τετάρτη 4/11/2015: «Ανάπτυξη διαπροσωπικών Δεξιοτήτων» και απευθύνεται σε νέους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική δραστηριότητα (18-30 ετών).

–      Πέμπτη 5/11/2015: «Ανάπτυξη διαπροσωπικών Δεξιοτήτων» και απευθύνεται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

–          Παρασκευή 6/11/2015: «Οργάνωση και Διοίκηση – Αξιολόγηση Αποδοτικότητας και Συστήματα Ανταμοιβής» και απευθύνεται σε καθιερωμένους επιχειρηματίες των οποίων οι επιχειρήσεις έχουν συμπληρώσει 46 μήνες ύπαρξης, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Φορέας υλοποίησης της πράξης «Ακαδημία Πλάτωνος – Η Πολιτεία και ο Πολίτης» είναι το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), το οποίο υλοποιεί προγράμματα που αφορούν στην καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας, την επιχειρηματική εκπαίδευση, την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων και την υποστήριξη στη δημιουργία επιχειρήσεων.

Τα εργαστήρια επιχειρηματικής εκπαίδευσης πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο : «Ακαδημία Πλάτωνος – Η Πολιτεία και ο Πολίτης», Υποέργο 7 με τίτλο ‘’Εκπαιδευτικά προγράμματα βραχείας διάρκειας σε ζητήματα κοινωνικής οικονομίας, αναπτυξιακής αξιοποίησης του πολιτισμού και του αστικού περιβάλλοντος’’.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή

«Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση, …