Προσλήψεις 28 καθηγητών φυσικής αγωγής

ERGASIA-JOBS-ΕΡΓΑΣΙΑ-E35

Με 28 καθηγητές φυσικής αγωγής θα ενισχυθεί άμεσα η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος του Δήμου Παλλήνης. Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.

Θα επιλεγούν καθηγητές φυσικής αγωγής των εξής  ειδικοτήτων:

-ΠΕ Αντισφαίρισης 2,

-ΠΕ Ενόργανης Γυμναστικής 2,

-ΠΕ Ρυθμικής Γυμναστικής 2,

-ΠΕ Κλασσικού Αθλητισμού 2,

-ΠΕ Ειδικής Αγωγής 2,

-ΠΕ Χειροσφαίρισης 1,

-ΠΕ Πετοσφαίρισης 2,

-ΠΕ Ποδοσφαίρου 5,

-ΠΕ Καλαθοσφαίρισης 2,

-ΠΕ Tae Kwon Do 1,

-ΠΕ Κολύμβησης 2,

-ΠΕ Κολύμβηση με πτυχίο ναυαγοσωστικής 2,

-ΠΕ Παραδοσιακών Χορών 3.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω άλλου νομίμως εξουσιοδοτημένου από αυτούς προσώπου στο πρωτόκολλο της Επιχείρησης στα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης της Κ.Ε.Α.Π.Π.Δ.Π., οδός Κλειτάρχου& Αριστείδου, Τηλ. επικοινωνίας: 210¬6619937, ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., από την Δευτέρα 2-11-2015 και για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες με αποκλειστική προθεσμία έως και την Τέταρτη 11-11 -2015.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση στην οποία να αναφέρεται ο κωδικός απασχόλησης και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά
  2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
  3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 ότι τα στοιχεία στην αίτηση και το βιογραφικό είναι αληθή και ότι τα προσκομιζόμενα απλά αντίγραφα είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων και θα βρίσκονται στην διάθεση της υπηρεσίας όποτε ζητηθούν.
  4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 ότι δεν υφίσταται κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α/28-06-2007′)και κατά το άρθρο 8 και 9 του υπαλληλικού κώδικα .
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 για εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. (μόνο για άνδρες)
  6. Ευκρινή φωτοαντίγραφα πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας ή και άδεια άσκησης επαγγέλματος
  7. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
  8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  9. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας
  10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τι εισοδήματα δηλώνουμε – Στα χαρτιά η Ελλάδα δεν έχει πλούσιους…

Εισόδημα άνω των 100.000 δηλώνουν μόνο 27.000 πολίτες, ενώ 4 στους 10 εμφανίζονται να ζουν …