ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση ανέργων

anergia1

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL , πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 με αδειοδότηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, σε  συνεργασία με την Κοινωνική Μέριμνα του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρει  σε πέντε  άνεργους & άπορους  δημότες  Κηφισιάς , δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και  συμβουλευτική συνεδρία με σκοπό τον εμπλουτισμό και τη σωστή σύνταξη του βιογραφικού τους για εύρεση εργασίας.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά :

Αίτηση

Εκκαθαριστικό  εφορίας  τρέχοντος έτους

Αστυνομική  Ταυτότητα

Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

Κάρτα ανεργίας

Η επιλογή των ατόμων θα γίνει βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να επιλέξουν ένα από τα παρακάτω σεμινάρια , που θα πραγματοποιηθούν  στην οδό Αρκαδίας 16Α Περιστέρι ( Σταθμός μετρό « Αγ.  Αντώνιος» , σε προγραμματισμένο χρόνο.

Σεμινάρια

-Πωλήσεις

-Time & Stress Management

-Tεχνικές Επικοινωνίας & Γλώσσα Σώματος

-Εξυπηρέτηση Πελατών- Γραμματειακή Υποστήριξη

– Εξυπηρέτηση Πελατών για Τεχνικούς

-Αλληλογραφία

-Συναισθηματική Νοημοσύνη

Για πληροφορίες και δηλώσεις  συμμετοχής, στη Κοινωνική Μέριμνα  του Δήμου Κηφισιάς έως  10 Νοεμβρίου 2015. Τηλέφωνα επικοινωνίας:  2108019633 /2106231638/ 2106233315.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ: Ο Βελόπουλος προτρέπει σε βία τους πιστούς - Στην περίπτωση Καλλιάνου το ΕΣΥ λειτούργησε όπως έπρεπε

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολιτικά και ποινικά υπεύθυνο τον Κ. Βελόπουλο εάν υπάρξουν επεισόδια …