ΙΝΚΑ: Ντροπή θα χαθούν σπίτια και ζωές!-ΝΔ:Ούτε εμείς και το ΠΑΣΟΚ δεν πήραμε τέτοια μέτρα(VIDEO)

plhsthriasmoi2

Για ραγδαίες κοινωνικές συνέπειες από την απελευθέρωση των πλειστηριασμών και τις αναγκαστικές κατασχέσεις, που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην απρόβλεπτη κοινωνική έκρηξη, γιατί "Οι Έλληνες έχουν ιδιόμορφη σχέση με το κερμύδι τους", μίλησε φανερά αγανακτισμένος με τους κυβερνητικούς χειρισμούς ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ Γιώργος Λεχουρίτης, που εξέφρασε την απορία του στην Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και στην εκομπή της "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, για ότι ακόμα οι Έλληνες παραμένουν βιδωμένοι στους καναπέδες τους, όταν η προδιαγεγγραμένη πορεία θα οδηγήσει την χώρα στο απόλυτο χάος.

Ούτε εμείς της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που χαρακτηριστήκαμε "δολοφόνοι", δεν πήραμε τέτοια μέτρα, να ξεσπιτωθούν μαζικά οι Έλληνες, αλλά εφαρμόσαμε το νόμο Κατσέλη για την προστασία των αδυνάτων.

Τώρα όμως οι Έλληνες είναι παγωμένοι από την προδοσία μιας κυβέρνησης, που τους έταξε κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, σωτηρία των κατοικιών, εξολόθρευση των μημονίων  και οικονομική ανάκαμψη, αλλά υπογράφει την καταδίκη μας, επεσήμανε από την σειρά του ο πρόεδρος   της ΝΟΔΕ Αχαίας Γιάννης Μάκκας.

\

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …