Οκτάμηνης διάρκειας οι 20 προσλήψεις στο Δήμο Αρριανών

kathariotita

Η εντοπιότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για την πρόσληψη 20 υπαλλήλων στον Δήμο Αρριανών (Ροδόπη). Θα υπογραφούν συμβάσεις εργασίας διάρκειας οκτώ μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

-ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών 1,

-ΔΕ Τεχνιτών Ηλεκτρολόγων 1,

-ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων (Απορριμματοφόρων και Φορτηγών) 2,

-ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων (Ισοπεδωτή γαιών- Γκρεϊντερ) 4,

-ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων (εκσκαφέα-φορτωτή jcb) 2,

-ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας 10.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αρριανών Φιλλύρα 693 00 ΣΑΠΕΣ απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών υπόψη κας Ιωάννας Ευαγγέλου (τηλ. επικοινωνίας: 25313 52806.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …