Ο καυτός απεργιακός Νοέμβρης-Ημερομηνίες

κατάλογος

Πτώση της θερμοκρασίας με χιόνια στα ορεινά προβλέπει η ΕΜΥ να μας επισκεφθεί ο Νοέμβριος, ο οποίος την ιδια ώρα θα αποδειχτεί καυτός για την κυβέρνηση, λόγω του μπαράζ των κινητοποιήσεων, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι αγρότες που περιμένουν τον Δεκέμβριο για το μεγάλο ΜΠΑΜ.

Εβδομάδα κινητοποιήσεων από φορείς και συνδικάτα θα είναι η επόμενη, με τον Νοέμβριο να μπαίνει κυριολεκτικά «καυτός».

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  • Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου: Μαθητές, καθηγητές και γονείς διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην παιδεία.
  • Εχουν προγραμματίσει συναυλία στις 10 και συλλαλητήριο στις 12:00 στα Προπύλαια για τη χρηματοδότηση και τα λειτουργικά κενά. Επίσης την ίδια μέρα έχει κηρύξει στάση εργασίας η ΟΛΜΕ από τις 11 έως τις 14:00.
  • Τη Δευτέρα από τις 06:00 αλλά και την Τρίτη απεργεί η ΠΝΟ, άρα τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια. Δεν εξαιρούνται ούτε εκείνα της μεταφοράς προσφύγων.
  • Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, έχει προγραμματιστεί στάση Εργασίας από τις 21.00 στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, δηλαδή, θα είμαστε χωρίς μετρό, τραμ και ηλεκτρικό.
  • Την Τρίτη στάση εργασίας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, από τη 1 το μεσημέρι έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Θα πραγματοποιηθεί και παράσταση στο υπουργείο Υγείας στις 14:00 με αίτημα να μην απολυθεί κανείς συμβασιούχος.
  • Την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, ημέρα γενικής εφημερίας, θα υπάρχει μπλόκο στις 14:30 στα ταμεία του νοσοκομείου.
  • Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, αναμένονται καταλήψεις σε Δημαρχεία και ΧΥΤΑ από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, από τις 10 έως τις 13.00.
  • Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, 24ωρη απεργία και Πανελλαδικά συλλαλητήρια για Ασφαλιστικό, προαπαιτούμενα και εργασιακές σχέσεις, από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει συγκεντρώσεις την ίδια μέρα.
  • Επίσης την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …