To έγκλημα και η γενοκτονία σε βάρος των προσφύγων-Δείτε για να καταλάβετε(Πολύ σκληρές ΦΩΤΟ&VIDEO)

550_334_372710

Πεθαίνουν τα παιδάκια των προσφύγων στο Αιγαίο με την Ευρώπη μέσα στην απάθεια της να επιτρέπει το έγκλημα σε βάρος λαών, για την εξυπηρέτηση πολιτικών, οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων.

Στο Αιγαίο τα ναυάγια τα τελευταία 24ωρα είναι δεκάδες και αν τολμήσατε να πείτε τι τους θέλοιυμε εδώ, σας παραθέτουμε μία σειρά από σκληρές φωτογραφίες παιδιών για να δείτε ότι μπορεί να ήταν τα δικά μας, αφού και εμείς μεταναστεύουμε εξαναγκαστικά και να θυμάστε:

"Τα παιδιά δεν έχουν Εθνικότητα. Είναι παιδιά και έχουν δικαίωμα στην ζωή, την ανθρώπινη, με την αξιοπρέπeια και τα όνειρα!"

Πως να μην συμφωνήσεις μετά με τον Benedict Cumberbatch που πήρε θέση απέναντι σε ένα μείζον κοινωνικό θέμα με παγκόσμιο αντίκτυπο -όλοι θυμόμαστε το μήνυμά του προς τους παπαράτσι το 2013, στο οποίο έγραφε «Πηγαίνετε να φωτογραφήσετε την Αίγυπτο και να δείξετε στον κόσμο κάτι πραγματικά σημαντικό», αναφερόμενος στον εμφύλιο πόλεμο που κυμαινόταν στη χώρα.

Μετά το τέλος μιας ακόμα παράστασης του «Άμλετ» στον οποίο πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στο Barbican του Λονδίνου, ο Βρετανός ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό και την απογοήτευση που νιώθει για το θέμα των προσφύγων.

barbican theatre hamlet

Στον λόγο που απεύθυνε προς το κοινό του θεάτρου εκείνο το βράδυ μάλιστα, φαίνεται να είπε μεταξύ άλλων «fuck the politicians=Γ@μήστε τους πολιτικούς».

Οι γονείς τους πονάνε, καταρρέουν όπως θα έκαναν και οι Έλληνες γονείς αν πάθαιναν κάτι τα παιδιά τους για ατ οποία πάλεψαν να έχουν το δικαίωμα στο αύριο. Τους αξίζει;

ΌΧΙ....Ξυπνήστε και αντιδράστε στο έγκλημα σε βάρος αθώων, που τους  εξανάγκασαν στο ξεριζωμό....Συντελείται μία γενοκτονία και απλώς την απρακολουθούμε.... 

Νέα τραγωδία: 13 παιδιά και 9 ενήλικες πρόσφυγες νεκροί στο Αιγαίο

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …