Καταργήθηκαν 1.919 οργανικές θέσεις Ειδικών Φρουρών σε θέσεις αστυφυλάκων

astynomia1-620x320
Με την Απόφαση 7002/2/335 του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, αυξάνοτναι οι οργανικές θέσεων αστυφυλάκων γενικών καθηκόντων ενώ παράλληλα καταργούνται οργανικές θέσεις ειδικών φρουρών.
Ειδικότερα:
Οι οργανικές θέσεις αστυφυλάκων γενικών καθηκόντων, που προβλέπονται από τις διατάξεις της περ. γ της παρ. 2 του άρθρου 19 του Ν. 2800/2000 (Α 41), όπως διαμορφώθηκαν με μεταγενέστερες διατάξεις, αυξάνονται κατά χίλιες εννιακόσιες δέκα εννέα (1.919).
Οι θέσεις αυτές προέρχονται από την ένταξη στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων ισάριθμων ειδικών φρουρών, σύμφωνα με τις διατάξεις της 6000/14/33/1 από 23-9-2015 απόφασης Προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας. Από την έναρξη ισχύος της Απόφασης καταργούνται οι οργανικές θέσεις των χιλίων εννιακοσίων δέκα εννέα (1.919) ειδικών φρουρών που εντάχθηκαν στο αστυνομικό προσωπικό γενικών καθηκόντων, με την απόφαση της προηγούμενης παραγράφου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ανδρουλάκης: Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή

«Είναι αναγκαίο ως χώρα να διασυνδέσουμε το τουριστικό προϊόν με την παραγωγή και τη μεταποίηση, …