ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ: 104 τεχνίτες και διοικητικοί

deh_aftodioikisi-620x320

Εκατόν τέσσερις εποχικοί υπάλληλοι θα ενισχύσουν δεκάδες υπηρεσίες της ΔΕΗ και του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας.

Ηδη αιτήσεις υποβάλλονται για εννέα θέσεις τεχνικού προσωπικού στη ΔΕΗ έως τις 30 Οκτωβρίου. Ο ΥΗΣ Αγρα θα καλύψει τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων τρεις για Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ-ΥΗΣ και Ανεμοστροβίλων και μία για Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών και Υποσταθμών, ενώ στο Συγκρότημα Αλιάκμονα /ΑΗΣ Σφηκιάς-Ασωμάτων οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά δύο Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ-ΥΗΣ και Ανεμοστροβίλων. Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών θα προσλάβουν ο ΥΗΣ Πολυφύτου-Ιλαρίωνα και ο ΥΗΣ Πλαστήρα -Μεσοχώρας -δύο και μία θέσεις, αντίστοιχα.

Επιπλέον, την ερχόμενη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, λήγει η προθεσμία για έναν Διοικητικό Οικονομικό υπάλληλο στη Διεύθυνση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έως την 1η Νοεμβρίου έχουν «περιθώριο» να υποβάλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι για τον ΔΕΔΔΗΕ Αρτας, όπου προκηρύχθηκαν πέντε εποχικές θέσεις -τρεις Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων ΔΕ και μία Οικονομικού ΠΕ- για τις περιοχές Αρτας, Λευκάδας και Πρέβεζας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …