Χαμηλά δίδακτρα εκμάθησης ξένης γλώσσας στο ΕΚΠΑ

ekpa

Αιτήσεις εγγραφών φοιτητών αλλά και ιδιωτών δέχεται το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρέχοντας ανωτέρου επιπέδου διδασκαλία ξένων γλωσσών με εξαιρετικά χαμηλά δίδακτρα.

Ειδικά για τους σπουδαστές του ΕΚΠΑ, τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 300 ευρώ ανά γλώσσα, σε 330 ευρώ για τους φοιτητές άλλων ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε 450 ευρώ για όλους τους υπόλοιπους (για 2 τρίωρα/εβδομάδα). Στα ειδικά προγράμματα (1 τρίωρο/εβδομάδα) οι φοιτητές ΕΚΠΑ καταβάλλουν το ποσό των 200 ευρώ ετησίως, οι υπόλοιποι φοιτητές 250 ευρώ και όλοι οι άλλοι ενδιαφερόμενοι 350 ευρώ.

Ισχύει έκπτωση 20% στις επιπλέον γλώσσες, για όσους επιθυμούν να εγγραφούν σε περισσότερες από μία. Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών χορηγεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & Βεβαίωση Σπουδών σε όσους ολοκληρώνουν επιτυχώς την παρακολούθηση του τμήματος στο οποίο έχουν εγγραφεί.

Σήμερα στο Διδασκαλείο -που αποτελεί μια ανεξάρτητη και αυτοτελή ακαδημαϊκή μονάδα- διδάσκονται 23 γλώσσες όλων των επιπέδων: Αγγλική, Αλβανική, Αραβική, Βουλγαρική, Γαλλική, Γερμανική, Δανική, Ιαπωνική, Ινδική (Hindi - Σανσκριτική), Ισπανική, Ιταλική, Κινεζική, Κορεατική, Νορβηγική, Ολλανδική, Περσική, Πορτογαλική, Ρωσική, Σερβική, Σουηδική, Τουρκική, Τσεχική και Φινλανδική. Επιπλέον, προσφέρονται ειδικά προγράμματα για όποιον επιθυμεί να εξειδικευτεί στη γλώσσα, τη μετάφραση, τη νομική, ή την ιατρική επιστήμη.

Τα μαθήματα, που γίνονται είτε στο κέντρο της Αθήνας είτε στην Πανεπιστημιούπολη, μπορούν να τα παρακολουθήσουν φοιτητές όχι μόνο του ΕΚΠΑ, αλλά και άλλων ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και εργαζόμενοι ή άλλοι ενδιαφερόμενοι, ενώ τα δίδακτρα ξεκινούν από 200 ευρώ το χρόνο.

Πληροφορίες στα τηλ. 210-3688232, 210-3688262, 210- 3688263, 210-3688264.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …